Compacte Campers Verhuur 
Compacte Campers Verhuur

Alle campers weer terug na een goed start jaar na de overname van Compacte Campers van Wouter Verkouwen naar Jos van Bentum.
Veel enthousiaste huurders met mooie camper ervaringen! Nu weer gaan we met veel plezier op naar het tweede jaar Compacte Campers Verhuur. 

We werken ondertussen aan een nieuwe, gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website! We proberen deze zo snel mogelijk online te krijgen. 
Om deze rede wordt deze site momenteel minder bijgewerkt, en zo ook de beschikbaarheid. Mocht u willen weten wanneer een camper nog vrij is, neem vrijblijvend contact op met ons!


Per 1 juli 2016 is Compacte Campers overgegaan in handen van Jos van Bentum uit Bunnik. Wouter van Kouwen blijft echter nog wel bij het bedrijf betrokken. (zie ook wie zijn wij)


Elke camper van Compacte Campers is weer anders; er is dus voor vrijwel iedereen een geschikt exemplaar te vinden. We besteden veel tijd aan het onderhoud van onze campers maar ook aan u als klant zodat u de camper vakantie krijgt die het best bij u past. En u krijgt ook (behoudens overmacht, (in 2015 is dit niet voorgekomen) echt de camper mee die u zelf heeft gekozen. Omdat wij sinds 2014 ook grotere (halfintegraal-) campers verhuren zijn wij nu ook te vinden onder de bij de Kamer van Koophandel geregistreerde handelsnaam 'Campers Midden Nederland'.

De beschikbaarheid en de prijzen 2016  zijn per camper aangegeven.

Vanaf komende september verhuren wij ook een fraaie nieuwe Carado T 449 met vrijstaand (queens-) bed. Deze camper  met automatische versnellingsbak, airco,TV (incl schotel)  en heel veel andere opties is heel geschikt voor overwinteraars..Deze camper komt eind augustus binnen.

Onze huurprijzen behoren tot de laagste van Nederland. Omdat de meeste van onze campers niet meer zo heel jong zijn en wij de campers optimaal onderhouden is de afschrijving relatief gering of zelfs nihil. Dat scheelt u tot wel honderden euro’s per week!

Als u een mailtje stuurt met de periode en de door u gewenste camper dan reserveren we die graag voor u. (Controleer eerst even de beschikbaarheid.)
Kort na uw aanmelding sturen we u een (voor u nog vrijblijvende) concept huurovereenkomst. Zodra u die verder heeft ingevuld en de aanbetaling heeft gedaan is de reservering definitief. Eenvoudiger kan het niet.
Natuurlijk wilt u de campers eerst zien. En dat juichen we zeer toe. Kom daarom gerust een kijkje nemen bij ons thuis in Bunnik! U kunt dan met eigen ogen zien hoe wij de campers onderhouden. Zowel motorisch, qua carrosserie als qua inrichting. Belt u wel even voor een afspraak? 06-27830496. Of 06 53909700

Sinds 2013 werken wij ook voor derden. Ook aan uw camper en / of old timer kunnen we in samenwerking met een zeer ervaren all round monteur / lasser diverse werkzaamheden tegen zeer concurrerende tarieven verrichten. Hier vindt u meer informatie.

Graag stellen wij hier onze (volledig ingerichte!) huurcampers aan u voor:
Ford Transit Hobby - 4 Personen

Mercedes Sprinter - 6 PersonenPeugeot Possl - 4 Personen


Natuurlijk worden onze campers perfect onderhouden, zowel van binnen als van buiten. Kopietjes van alle garagenota's kunt u bij ons in de loods inzien. Vraag daar gerust om. Voor het motorisch onderhoud werken we samen met het prima bekend staande BOVAG garagebedrijf Mocking in Odijk. Op de wisseldagen houdt Mocking altijd tijd voor ons vrij. De bedrijfszekerheid is dus optimaal. UW vakantie is ONS heilig. Om dat waar te maken hebben we voor elke camper ook het meest uitgebreide ANWB pakket afgesloten.Pagina afdrukken