Menu
Menu
Bekijk de Fiat Flexo SP
Francy van der Slagt
Wij hebben 1 week door NL gereden met de Flexo SP Buscamper. Het was een perfecte week! Het weer zat mee, het rijden met de buscamper is ideaal zeer zeker voor herhaling vatbaar! Zeer prettig en uiterst correct bedrijf om een camper te huren. Jos, dank je wel voor de goede service en het persoonlijk contact.
Bekijk de Volkswagen-T3---Buscamper
Jan
We zijn 3 dagen op pad geweest met de VW T3. Het is ons erg goed bevallen. Eerst pluspunt is inderdaad de flexibiliteit en vriendelijkheid van de verhuurder. De bus is al ruim 30 jaar oud, maar rijdt echt prima. De bus heeft een goed bed en lekker veel bergruimte.
Bekijk de Ford Nugget
jasper ingram
Prima verhuurbedrijf met veel flexibiliteit bij de eigenaar. Leuke camper gehuurd (Westfalia nugget) die ons prima is bevallen en het prima deed. Zeker een aanrader en geschikt voor een volgende keer voor ons.
Bekijk de Fiat Travelsleeper
Dick Verburg en Sjan de Jong
Wij hebben een week door Nederland gezworven met de Travelsleeper en zijn daar erg enthousiast over. Wat een luxe en comfortabele manier om te reizen en je makkelijk naar verschillende plekken te verplaatsen. Voor herhaling vatbaar. Ook het feit dat Jos overdag en s\'avonds meestal telefonisch te bereiken was gaf ons een prettig gevoel.
Bekijk de Knaus-BoxStar-Street-600-Buscamper
Sjoerd Wouda
Evenals vorig jaar heb ik dit jaar in september een camper gehuurd bij Compact Campers. Door de goede ervaring van vorig jaar over de totale aanpak van de camper huur met het volste vertrouwen dit ook dit jaar weer gedaan. De camper dit jaar was de Knaus Box Star, rijdt geweldig en is zeer compleet uitgerust. Dus weer een positieve ervaring met en de camper en de prettige werkwijze van Compact Campers. Volgend jaar opnieuw voor herhaling vatbaar.
Bekijk de Fiat Flexo SP
Rob en Marian
Onze ervaring met Compacte Campers Verhuur is bijzonder goed. Duidelijke uitleg over het gebruik van de camper. Zijn 2 weken met de Bus camper Sun Living Flexo op vakantie geweest. De Bus camper is erg praktisch en wendbaar om mee te rijden. De inventaris is geheel compleet, met inbegrip van huishoudhandschoenen, speciaal voor het verschonen van chemisch toilet. Als het \'s avonds te fris werd, dan gaf de ringverwarming voldoende warmte. Het bed met lattenbodem, prima. Kunnen niets anders zeggen, Jos bedankt voor je prima service en persoonlijke benadering waarmee je ons de camper hebt verhuurd. Graag tot een volgende keer !
Bekijk de Ford Transit
W. Oosterom
Voor het eerst met een camper op vakantie, in de Ford Transit Hobby van Compacte Campers. We zijn een rondje Luxemburg gaan maken en hoewel het weer niet altijd mee zat, hebben we genoten en zijn verslaafd geraakt aan de camper. Volgend jaar weer. Alles wat goed verzorgd en voorbereid, de camper was schoon en alles deed het toen we hem op gingen halen. Toen we hem terugbrachten was alles weer schoon en alles deed het nog steeds.
Bekijk de Knaus-BoxStar-Street-600-Buscamper
Ed&Marijke
Heerlijke vakantie gehad met prima camper, voorzien van alle gemakken. Het is zo leuk dat je kunt stoppen wanneer je wilt, vers kopje koffie en genieten van de omgeving. Ben je op een camping en valt het tegen met 10 minuten ben je ingepakt en kan je weer verder. Kortom de vrijheid dat is fijn. Verder vinden wij de persoonlijke benadering van Jos heel fijn. Zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen.
Bekijk de Ford Nugget
Jeanette & Ekko
Lang weekend weg met een kleine camper. Dit is ook weer goed bevallen. Ruimte genoeg, degelijk materiaal. Miste alleen de cruise control.
Bekijk de Carado T348
Trudy en Klaas Nieuwenhuijsen
Wij en onze kleinkinderen uit Spanje 2 van 13 en de oudste van 16 jaar hebben met de Fiat Ducato Carado T348, 5 pers een trip van een week door NL gemaakt. Wat een ervaring en gemak met deze camper met genoeg zit en slaapplaatsen en ruimte voor kleding en stuff. Heerlijke grote koelkast met vriesvak. De wagen (diesel) rijdt fijn is makkelijk wendbaar en heeft genoeg power en een genot voor de lange afstand met de cruise controle De afhandeling met ophalen, wegbrengen en financiën is vriendelijk in een gemoedelijke sfeer en genoeg ruimte om je eigen auto daar veilig te parkeren. De plannen waren er om een Camper te kopen, maar met het gemak om hier soms een kleine of anders een grote camper te huren, gaan we dat zeker niet doen. In november willen we weer samen 3 weken weg en gaan zeker weer bij Jos van Compacte Campers Verhuur, maar dan voor een lagere prijs omdat het dan in het na seizoen is.
Bekijk de Mercedes Sprinter
Familie Vogels
Wij hebben 2 weken heerlijk rondgetourd in Duitsland in de Mercedes-Benz 213D met onze dochter van 3,5. Wij hadden een mapje met 20 cd\'s mee en hebben veel cd\'s geluisterd en meegezongen. De iPad was dus niet nodig om de kleine te vermaken. De camper was door de eigenaar voorzien van een gordel voor het stoeltje van onze peuter. De camper reed prettig en is van alle gemakken voorzien. Alles in aanwezig zodat je zelf weinig meer mee hoeft te nemen. Wij zijn lang (1.84) maar de camper was prima voor onze lengte. Naar boven klauteren om te slapen was wel een dingetje, maar lig je eenmaal dan is het prima. Er zitten heel veel kastjes in de camper dus voldoende ruimte voor alles! Wij gaan zeker vaker met een camper op vakantie.
Bekijk de Volkswagen-T3---Buscamper
Cor en Willeke
Een weekje op stap met de \"Volkswagen T3\" om eens kamperen met een camper te ervaren, nadat we jaren samen met een tent getrokken hebben. Op zoek naar meer comfort nu we wat strammer en stijver worden. O.a. een bed i.p.v. een slaapmatje. Prima bed in de Volkswagen-camper, maar in de praktijk smaller en korter dan we in onze tent gewend waren. Bed in/uit klauteren viel nog niet zo mee. Koelkast, keuken, gasstel voldeden prima. Heel veel kastruimte. De bank zit prettig, bijna als thuis. Veel plezier gehad van de luifel, zowel bij zon als bij regen. Bij regen de luifel iets uitdraaien en de deur open laten. Busje reed prima, wel wat luidruchtig, vermoedelijk door de gedateerde binnenbekleding van de cabine. Heel fijn ook dat er een fietsenrek op zit. Eindconclusie: camper goed bevallen en zeer vriendelijke, meedenkende verhuurder!
Bekijk de Carado T348
Ekko
We hebben genoten van onze reis, voor het eerst met een camper. De T348 is ruim, na een dagje rijden voelt het heel vertrouwd.De ramen zijn voorzien van vliegenhorren zodat je ook\'s avonds met licht aan nog even binnen kan zitten, deze extra luxe vonden we erg fijn.Jos heeft ons prima ge-adviseerd, het ophalen en inleveren verliep erg soepel. Als we zelf geen camper kopen, dan huren we weer bij Jos.
Bekijk de Ford Nugget
Jasper Vergouw
Topvakantie gehad! Alles compleet en tot in de puntjes verzorgd door Jos van Bentum! Aanrader om hier een camper te huren!
Bekijk de Carado T348
Nienke Hesselink en Ad int Veld
Wij schrijven graag een recensie over het gebruik van de camper Carado T348,heerlijk zo\'n nieuwe camper. Geeft veilig gevoel. Heerlijke twee en halve week gehad. Probleemloos door Frankrijk gereden, ook in de bergen! We hebben zalig geslapen, meer dan genoeg bergruimte, koken zonder problemen... Als ik iets mag noemen: een automaat heeft mijn voorkeur. Relaxed is het woord dat wij gebruikten steeds. Inmiddels hebben wij ook al verschillende mensen jullie adres doorgegeven. Als wij besluiten om weer te \"camperen\" zullen we zeker terugkomen bij jullie om weer een camper te huren want de persoonlijke contacten waren erg prettig.
Bekijk de Mercedes Sprinter
Frans Roetman
3 weken weg geweest met de Mercedes buscamper. Zigzag door Frankrijk met heel goed weer. Ondanks de warmte was het in de camper goed uit te houden met de genomen voorzorgen zoals de luifel en de zonne schermen voor de cabine . Maar ook met een middagje regen was het in de camper goed toeven. Het slapen ging prima alleen in en uit het boven slaap deel was een hele klim en voor minder lenige mensen of kleinere wat lastig.
Bekijk de Ford Nugget
Jan&Trees
Wij hebben 4 weken gereisd door o.a. België, Frankrijk, Spanje en Portugal. Wat een heerlijke camper om zoveel kilometers mee te maken. Voor 2 personen zeker voldoende ruimte en niet onbelangrijk...goed zitcomfort. Onderweg kregen wij leuke reacties op deze camper omdat je dit model niet veel zag. Wel even goed aan de hoogte denken! Wij raden deze camper zeker aan en wat ook leuk is.....Jos en Marian zijn erg vriendelijk en zullen je van alle adviezen voorzien. Mocht je met de Nugget op vakantie gaan........goede reis en heel veel plezier!
Bekijk de Fiat Flexo SP
Vos
Prachtige camper, alles was in uitstekende staat! Prima services van de familie van Bentum. Super fijne manier om veel in Scandinavië te zien!
Bekijk de Carado T348
Jan en Wilma
Wij zijn met de Carado T348 naar Zweden geweest. Zweden is een prachtig land en het was een genot om daar met zo\'n fijne camper rond te reizen. Volgens Jan de fijnste camper (bus) waar hij ooit in gereden heeft. Genoeg vermogen, ook voor in de bergen en zuinig in gebruik. Veel bergruimte, een goed bed, grote koelkast en vriezer, fijne stoelen in de cabine en veel licht. Kortom teveel om op te noemen. De ontvangst iedere keer was zeer hartelijk en gastvrij. Jullie zien ons zeker terug.
Bekijk de Knaus-BoxStar-Street-600-Buscamper
fam. van Haaren
De verhuurder Jos van Bentum heeft de zaken goed voor elkaar: De camper was in perfecte staat (1 jaar oud en zeer prettig om mee te rijden en in te verblijven) en alles functioneerde naar behoren. Jos is flexibel in het meedenken over de gewenste huurperiode en zoekt goed naar oplossingen, bijv. door het fietsenrek van de auto te halen i.v.m. de tarieven (lengte van de auto) die bij een veerboot gelden. Maatwerk is dus mogelijk. De auto was al heel compleet uitgerust en het is tevens mogelijk om zaken erbij te huren. De uitleg over de werking van de camper was prima en ook de eindcontrole verliep prettig. Het contact verliep in algemene zin erg prettig en Jos informeert vooraf goed welke afspraken er gelden en informeert ook regelmatig of alles naar wens is. Voor ons een perfecte kennismaking met het op vakantie gaan met de camper. Dit adres is een echte aanrader! Jos bedankt voor de goede zorgen!
Bekijk de Mercedes Sprinter
WILLEM VAN GEERENSTEIN
DE CAMPER WAS GOED EN MOOI, BEDANKT!!!!! SORRY VOOR DE BEKEURING EN BEDANKT VOOR DE SPONSERING VOOR DE ALPE D\'HUZES!
Bekijk de Fiat Hymer Carado
Bernard Steenman
Last minute deze camper kunnen boeken voor het Hemelvaart weekend. Dinsdag avond bellen woensdag middag ophalen. Goede en vriendelijke service. De camper zelf was perfect in orde. Schoon, ruim en alles werd netjes uitgelegd. We hebben in deze prachtige camper genoten van een heerlijk lang weekend. Zeker voor herhaling vatbaar. Wanneer wij weer een camper willen huren nemen we zeker contact op met Jos.
Bekijk de Fiat Flexo SP
Lidy Mulders, Paul de lange
We hebben afgelopen maand 12 dagen genoten van een camper vakantie in Bretagne. Het was voor ons de eerste keer. We zijn ons hele leven met een tent rondgetrokken tijdens de vakanties. Nu we wat ouder zijn verlangen we wat meer naar gemak en comfort. Die hebben we gekregen. Wat is het heerlijk om met een camper rond te trekken. Geen zorgen over slecht weer, is de camping niet naar je zin of vol dan trek je verder en gaat op een camperplaats staan . Luifeltje uit, stoeltjes en tafeltje eronder en genieten maar. Het was een zorgeloze vakantie met alle mogelijkheden tot improvisatie en toch de zekerheid van comfort en gemak. Ook het rijden was geen enkel probleem, net een personen auto. Wij zijn helemaal om en gaan volgend jaar weer met een buscamper op pad.
Bekijk de Knaus-BoxStar-Street-600-Buscamper
M en M
Fijne auto, schoon. Goede en zeer vriendelijke service. Zeker voor herhaling vatbaar.
Bekijk de Ford Transit
Noorwegengroep
Begin 2017 besloten we met vier volwassenen een camper te huren voor een tocht van 8 dagen door Noorwegen. Op internet vonden we Jos van Bentum en vervolgens namen we contact met hem op. Dit contact verliep vlot en soepel. We kozen voor de Ford Hobby T 550 FS en deze is ons prima bevallen. Op 19 mei 2017 hebben we de camper opgehaald en volgeladen met boodschappen en bagage. Het werd ons al snel duidelijk dat deze camper verrassend veel opbergruimte bood. Er is een ruime en goedwerkende koelkast en vriezer aanwezig, zodat er voldoende boodschappen meekunnen voor de eerste dagen. Tijdens het rijden was de camper zeer stil. De camper lag stevig op de weg en ook met de steilste wegen had deze geen moeite. \'s Avonds als het buiten wat kouder werd, konden we binnen comfortabel zitten aan de tafel. De beide voorstoelen waren gemakkelijk te draaien, zodat er een knusse zithoek ontstond. De bedden waren voor twee forse volwassenen wat aan de krappe kant, waardoor wij ervoor hebben gekozen om er voor twee personen een tent bij op te zetten. Bij aankomst en vertrek op/van de campings was de camper snel geïnstalleerd en rijklaar. Kortom, een perfect voertuig en dé manier om trekkend rond te reizen. Wat ons betreft, voor herhaling vatbaar!
Bekijk de Fiat Flexo SP
Marco en Carine
Onze vakantie met deze camper was erg aangenaam. We vonden het een praktisch ingedeelde camper die ruim en luxe aanvoelde. Voor herhaling vatbaar. Jos is een prettige verhuurder. Heldere afspraken , geeft snel reactie op vragen. En hij zet een lekkere bak koffie. Wij komen graag nog een keer terug.
Bekijk de Ford Transit
Maurice Bosch
Tijdens de open dag begin 2017 viel ons oog op de Ford Transit Hobby. We hebben hem direct gereserveerd voor de week na de mei-vakantie. 29 april 2017 was het dan zover. Wij konden de camper ophalen bij Jos van Bentum. Na instructie hebben wij de kamper thuis geladen en zijn we om 11.30 richting Denemarken vertrokken. Omdat we niet de hele dag wilden rijden hebben we een tussenstop gemaakt in Noord Duitsland. Onze oudste zoon slaapt graag buiten en onze jongste zoon heeft heerlijk binnen geslapen. Wat ons vooral opvalt met aankomst - en vertrek is het gemak wat je met een camper hebt ten opzichte van een vouwwagen of caravan. De tafels- en stoelen gaan in het vooronder, de elektra afkoppelen en je bent klaar voor vertrek. Wat tijdens onze reis ook prima beviel was het gemak wat we hebben gehad van onze fietsen, die zeer eenvoudig op de drager op te stellen zijn. Den marken kenmerkt zich door een glooiend landschap en zo nu en dan zijn de hellingen best steil. De Ford is uitgerust met een krachtige diesel en deze reed met gemak alle hellingen. In Denemarken was het fris en in de avond hebben we toch lekker binnen gezeten- en de kachel aan gehad. Goed te doen en comfortabel. Voor ons was deze gezinsvakantie om een indruk te krijgen van het land, maar ook om te reizen met een Camper. Het is ons zeer goed bevallen. Het gemak het comfort, maar ook de flexibiliteit van Jos van Bentum en Compacte Campers. Een aanrader dus!
Bekijk de Fiat Flexo SP
Beers
Wij hebben drie heerlijke weken Luxemburg - Frankrijk gehad in de Flexo SP buscamper. We zijn op pad geweest met onze zoon van toen 1,5 en dit ging prima. Hij zat in zijn autostoeltje op de bank (voorzien van gordel) en een van ons zat af en toe gezellig naast hem tijdens het rijden. Slapen kon hij in een slaaptentje die we ook op de bank neerzetten en wij sliepen achterin op het vaste bed. Ideaal! De camper is van alle gemakken voorzien. Het aanwezige toilet vonden we bijvoorbeeld erg prettig. Verder fijne ontvangst door Jos. We zouden compacte campers en deze camper zeker aanbevelen!
Bekijk de Ford Transit
Dennis en Natalie
Voor de eerste keer samen met mijn vriend een camper van Jos gehuurd om te ervaren of het echt zo leuk is als wij dachten. Het paasweekend was een mooie gelegenheid, de eerste nacht in Valkenburg overnacht en daarna naar Luxemburg en via Zeeland weer terug. De camper was compact en alles was aanwezig, lekker gekookt met alle aanwezige keuken spulletjes. Het geeft een ultiem gevoel van vrijheid en is ons zeer goed bevallen! Het in en uitpakken is zo gebeurd en dat maakt het dubbel zo aantrekkelijk. Niks hoeven vastleggen, maar kijken waar je uitkomt en op plaatsen komen die je van tevoren nog niet wist. De volgende keer wat langer en meer naar het Zuiden, zodat we lekker buiten kunnen zitten. Al met al een super leuke ervaring!!
Bekijk de Fiat Travelsleeper
Esther en Kapka
In 2016 twee maanden door Europa getrokken met de Travelsleeper. Hebben enorm genoten van de vrijheid en de luxe, die deze camper ons heeft gegeven. Het vaste bed was ideaal en uit de \\\"keuken\\\" heerlijke maaltijden getoverd. Zeer tevreden over de instructie en uitleg over alles wat we van de camper wilde weten. Ook de afhandeling was prima in orde.
Bekijk de Mercedes Sprinter
H.A.J
Ik ben een oudere dame (73) die alleen op vakantie gaat en ik wil graag dat alles in orde is, wel dat was het zeker alles perfect, zelfs de gebruiksaanwijzing. De Mercedes Sprinter is heel compact van binnen en van buiten en voor mij ideaal met een mooie geluidsinstallatie en ook een eigen wc vond ik heel prettig. Voor dit jaar heb alweer besproken. Jos bedankt!
Bekijk de Fiat Hymer Carado
Wouter en Trudy
Afgelopen september zijn we zijn tweeën veertien dagen met deze prachtige camper op pad geweest. Het was mooi weer dus we bleven in Nederland. De indeling en ingebouwde luxe waren indrukwekkend en alles is ook zo handig ingedeeld. Het grote vriesvak , de aparte WC / wasruimte en het riante vrijstaande bed zijn voor ons echt de meest positieve punten. De camper rijdt ook heerlijk en de automaat maakt het ook onderweg extra comfortabel. We zien dan ook helemaal niet op tegen de langere afstanden die we het komend voorjaar met deze camper gaan afleggen. Want we hebben hem meteen weer gereserveerd! Mocht het wat kouder zijn dan is de ruime zithoek en de TV met Nederlandse programma\'s ook heel fijn.
Bekijk de Fiat Travelsleeper
Familie Groes
Heerlijke vakantie gehad! Kinderen hebben lekker spelletjes kunnen doen aan tafel, nog nooit zo rustig achterin geweest (normaal altijd die ruzie…) Erg nette onderhouden camper en reed erg fijn. In het begin wennen dat we bed moesten ombouwen voor de kinderen, wende later wel.
Bekijk de Ford Transit
Robert Ter Steeg
Eerste keer met een camper op pad geweest, topervaring gehad! Voor vertrek goede uitleg gehad, goede service! Fijne camper en uitgebreid inventaris, heerlijk bed en onze kleine heeft ook super geslapen.
Bekijk de Fiat Flexo SP
Familie Zomers
Erg gastvrij ontvangen door Jos die ons uitgebreid de campers liet zien aan ons. Uiteindelijk gekozen voor de Fiat Flexo, achteraf is dit zeker een goede keus geweest. Fijne camper met heerlijk vast bed. Zelfs in de steden kunnen parkeren! Gelijk alweer een optie voor volgend jaar genomen!
Bekijk de Mercedes Sprinter
Familie Goemans
Twee weken zonder plan langs de westkust van Frankrijk getrokken. Gaan waar de dag je naartoe brengt, zonder haast, zonder plan… Iedere overnachting was een feest met elkaar. De camper was klein maar daardoor perfect om zelfs steden te bezoeken. Heeft alles wat je nodig hebt om in luxe te kamperen. Voor ons was het een 5 sterren camper!
Bekijk de Fiat Flexo SP
Chris de Graaf
Dit jaar voor de zomervakantie met de vriendengroep 2 campers gehuurd bij Compacte Campers. Geweldig bedrijf, goede service en vriendelijke eigenaar. Alles naar tevredenheid afgehandeld en geweldig goede instructies gekregen. Als ik weer een camper ga huren weet ik al waar ik die ga huren!! Jos bedankt voor een geweldige vakantie!
 • Vrij om te gaan

  Valt de locatie of het weer wat tegen? Dan reist u gemakkelijk weer verder naar het volgende droomplekje! Met een camper bent u zeer flexibel in het kiezen van uw vakantiebestemming!
 • Persoonlijk contact

  De ultieme campervakantie bezorgen, dat is ons doel! Service is daarbij erg belangrijk. Voelt u zich vrij om contact op te nemen of om een kijkje te komen nemen bij onze camperfamilie!
 • Het ultieme campergevoel

  De luxe van en huis op wielen, dat is wat u zult ervaren met deze comfortabele manier van op reis gaan. De ene camper voor u nog fijner om als reisgenoot te hebben dan de ander!
 • Onbezorgd op reis

  Al onze campers worden met zorg onderhouden, zo kunt u met een veilig gevoel op pad gaan. Mocht er toch wat gebeuren? Dan heeft u internationale pechhulp of krijgt u vervangend vervoer!